>Permisjon hos Mamma!

>
Har hatt permisjon siden i går, sa til Kåre at jeg hadde mest lyst til å ta rennafart å stange hodet i veggen siden det var kjedelig til meg på A4… Og det ikke blir noen flytting til Nidaros før over helga.
Mamma har kjøpt akrylmaling til meg, så nå skal jeg prøve meg som kunstner 😛 hehe. Hadde jo litt “kunstterapi” med Britta på Leistad, så skal prøve å tenke litt på det, og se om jeg får noe fornuftig utav det. Om ikke annet, så kjeder jeg meg kansje litt mindre! Det er gøy og strikke, men ikke HELE den våkne tiden av døgnet!
I går var mamma og jeg og spiste sushi, og så litt opptak fra Torsdagsklubben senere på kvelden. Og ikke minst, så var vi på sightseeing på byåsen for å finne ut sånn ca hvor det er jeg skal bo, men siden de ikke har begynt å bygge, så var det ikke helt enkelt å finne ut. Så håper jeg får brev i posten fra kommunen snart med litt sånn prospekt og tegninger av hvordan det blir der. Gleder meg i allefall VELDIG!!!!!!! 😀

I dag har jeg ingen planer for dagen, skal være tilbake på Østmarka kl 16.00. Så fram til da, blir det vel litt data nerding 😛 hehe.

Glade i dere alle!
Stor klem

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com
This entry was posted in Østmarka, Leilighet, Leistad, Nidaros DPS. Bookmark the permalink.

2 Responses to >Permisjon hos Mamma!

  1. Evabjo says:

    >Så fint at du fikk vær borte fra østmarka litt 🙂 Håpe du hadd d triveli hos mamman din. Klem

  2. Evabjo says:

    >Så fint at du fikk vær borte fra østmarka litt 🙂 Håpe du hadd d triveli hos mamman din. Klem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s