>En ganske grei dag!

>Ble med på fellestur i dag. Vi kjørte til ferjeleiet Flakk og lot bilen stå og tok ferja over til andre sida, fyrte opp grillen mens noen fiska litt. Og jammen ble det ikke 3 fisker utav det. De e vel noen som ska ha litt fisk te kveldsmat i dag tenke æ. Etterhvert bynte det og regne så vi måtte bare dra hjæm. Synd egentlig for vi hadde funnet et fint sted og sitte selv om man ikke var så interessert i å fiske.

Vel tebake hadde æ en lang samtale med avd. spl Espen. Vi prata mye om framtida, og om det å ha lyspunkter å se fram til. Så prata vi mye om ny hund. Han mene det e noe som må være på plass når æ flytte hjem herfra, så da må æ snart hive mæ rundt å sjekke litt kenneler. Har jo spart nesten 8000 kroner, og en Dvergschnauzer koste rundt 10.000 no. Så får æ igjen ca 8000 på skatten, og hvis mamma i tillegg vil vær deleier i voffs, så ska det da gå rundt det regnestykket der.
No i kveld ska Mari og æ i møte i iTeatret for å bestemme om hele driten ska nedlegges eller ikke. Veit egentlig ikke hva æ håpe på. Håpe bare det bli et møte uten alt for mye krangling og ufred….

Og ellers, så har mamma og Wenche kjøpt sæ hytte på fosen!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com
This entry was posted in hund, hytteliv, Iteatret, post 6, tur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s