>Et bilde i natten…

>


Det ble ikke nå gastroskopi idag heller. Vente te i morra. Vente vente vente.
Selvskadinga ødelegge så utrolig my for mæ. Æ klare ikke vær den vennen, dattra, søstra, tanta osv. Som æ så gjerne vil vær. Faen ta selvskading å spiseforstyrrelsa!!!
Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to >Et bilde i natten…

  1. GlaSur-jenta says:

    >Vet det høres enkelt ut (noe det IKKE er, og som jeg selv også kan skrive under på), MEN du har ET VALG Tine!!! Kun du selv som vet om du kanskje enkelte ganger kanskje kunne motstått fristelsen med selvskading og heller gjort andre ting.Håper du finner andre KONSTRUKTIVE handlinger og måter å løse problemene på. Ser du ikke i lengden at det ikke nytter? Jeg mener, det løser ingenting, gjør det vel? Alt blir bare verre. Kroppen din, psyken din, forholdet til andre osv. Er det verdt det???Faktisk går det an å jobbe seg UT AV det. Men det krever tid, tålmodighet og massevis av egeninnsats. Man trenger ikke ta kampen alene, men må likevel selv gjøre mesteparten av den. Men første steget er vel å bestemme seg for at "nok er nok, nå skal jeg bli kvitt dette drittet her!". Er ikke for sent, før det er for sent….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s