>Tur til Tautra

>


Idag er nesten hele avdelinga på tur til tautra. Posten må rundvaskes etter brannen igår. Vi fikk heldigvis komme tilbake igår kveld. Hadde vært mye stress med å flytte på en anna post og greier. Mr. Plagsom som tente på er heldigvis flytta. Forhåpentligvis på et meget skjerma sted. Hadde ikke sovet godt med en brannstifter i huset. Heldigvis tente han på badet inne på skjerma, der det var fliser så brannen ikke spredde seg, så skjerma er stengt av, men vi kan bruke resten av posten. Når dem får vaska ned lukter det forhåpentligvis ikke så mye brann heller. 
Før han gikk og tente på var det vist et par stk som hadde hindra han i å hoppe over gjerdet. Og etter brannen når vi satt på 3 posten satt han bare å lo og prøvde å tafse på mæ. Ska lov dokker at han fikk en kjapp beskjed om å holde de ekle fingrene sine laaaaangt unna mæ. Tidligere har han bare vært verbalt klåfingret, men å bli klådd på ska æ ha mæ frabedt!!
Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s