>Det går framover

>


Riktignok svæært sakte. Var på røntgen av spiserøret igår, og det var framdeles lekasje. Så da kan jeg se fram til ennå noen dager uten mat og drikke, og med thoraxdrenet som gjør dritvondt. Legene har satt ned dosen min med smertestilende, så da skal det bli interessant å se hvordan det blir når jeg får disse smertene jeg får innimellom hvor det kjennes ut som noen sager meg opp med motorsag fra sida.
Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to >Det går framover

  1. Siv-Elin says:

    >Jeg har med lesestoff til deg, så du har tidsfordriv hvertfall. Kommer nedover når jeg er ferdig med samtalen kl.16.00.Klem fra Siv og dyreparken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s