>Kgas overvåkninga går sin gang

>


Først til deg, ikkje dytt dama. Legg merke til at det er fjerna, så ikke plag meg mer.
Det har vært en daff dag idag. Mye tv-titting og lesing. Ser mest fram til røntgen i morrra og krysser fingreog tær for at det er tett. Jeg er bare sååå sulten nå. Eller, lyst på mat i munnen er mer riktig å si. Sykepleierne her fortjener masse skryt. De er kjempe flinke med meg, meg med mine feil og mangler blir her behandla som et vanlig syk person. 
Prata lenge med sykehuspresten i dag, han er en god mann som ikke drar inn gud og jesus bare fordi man har det vanskelig. Han er rett og slettt en god samtalepartner. Skal snakke med han igjen på torsdag.
Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s