>Spiserøret er tett!!!!

>


Og jeg får drikke forsiktig vann og saft. Har også blitt flytta ut fra overvåkninga idag og opp på kgas2. En mnd på overvåking er leeenge. Nå blir det godt med solbær saft!
Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to >Spiserøret er tett!!!!

  1. Anonymous says:

    >Godt å hør Tine :)Når får du kom ut ifra sykehuset da?*klem*

  2. Christine says:

    >Vet du kor lenge du ska vær der nu da? Har flytta og greier, mye stress for tida, og snart fær æ og tonje på gagakonsert og æ e kvitt brilla. hoy og hei. hogne veks og trives, og en viss gjeng har bedt høyst om beklagelse siden dem unødvendig måtte kom inn pga ei viss ei, så her e alt egentlig bare topp 🙂 må si fra når du kjæm ut, så må du kom å se kor fin og fænsi leilihet æ og fadderungen din har fått oss 🙂 kleeeem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s