>Jula snart over….

>

Da kan snart jula 2010 snart erklæres for over. Det har vært ei god jul, men mye hygge. Julaften var vi jo hos Wenche & co. Der ble det servert ribbe og pinnekjøtt. Så temmelig mett den kvelden. Frida koste seg mest med gavepapiret, men jeg tror hun også satte pris på lekene og godteriet hun fikk.

1. juledag var vi hos Elin og Morten, som forøvrig har forlovet seg. Kjærligheten blomstrer i jula kan man vel si 🙂 Fikk også prata en del med Ingrid, og det var kjempekoselig. Hos Elin og Morten ble det servert ribbe og diverse annet pålegg. Frida var på daværende tidspunkt så sliten at hun sovna med engang vi kom hjem, sånn rundt 21-22 og sov til klokka 11.15 dagen etterpå.

store hitten denne jula har vært AngryBirds. For de som ikke vet det, så er det et mobil spill/iPod spill som går ut på å skyte slemme griser med rakettfugler. Svært vanedannende kan man si.

2. juledag snudde jeg nesa hjemmover og 3. juledag var jeg på januarsalg sammen Lone. Nei, julesalg kansje heller. Brukte opp pengene jeg fikk til jul for å anskaffe meg ny mobil siden den gamle begynner å ta kvelden. (Også går det jo ikke an å spille AngryBirds på den, og det gjør det på den nye…) Siden jeg nå har bytta til NetCom så fungerer ikke den nye mobilen før 6. januar, men jeg klarer vel meg så lenge. Det er jo tross alt snart.

Vidar var innom en tur i går for å høre hvordan ståa er, og i dag var jeg hos Tone. Det er jo alltid hyggelig å dra til Tone, satt og prata en stund med hun om hvordan jula har vært, og hvordan jeg bedre kan mestre selvskadingsimpulser. Hun syntes også at det var veldig fint det jeg gjorde i går natt, nemlig snakke med nattevakta og hive i meg en del Nozinan (foreskrevet menge da). Altså istedet for kutting eller andre lite hensiktsmessige ting. Bor i bolig med base for de som ikke visste det, sånn at da er det folk her om natta også. Veldig kjekt opplegg. Har sikkert skrevet om det før, men jeg har jo folk hos meg her hele tida nå, bortsett fra om natta når nattevakta sitter på basen, som er naboleiligheten min. Det er et samarbeid med Trondheim Kommune og Østmarka, post 6. Og PART da selvfølgelig… Ja, og Tone.

Har idag sendt inn bilde av Frida til “Vi Med Hund”s konkurranse om norges søteste valp. Så kryss fingrene for at hun vinner alle sammen… Premien er gavekort på 2000 kroner og photoshoot. Pluss at det blir bilder i bladet da selvfølgelig. Og Frida ER jo norges søteste valp, ikke sant? Har sendt inn dette bildet:


Også vil jeg tilslutt minne om spørsmålsrunden da… Kom igjen, send inn sp.mål….

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com
This entry was posted in Østmarka, Frida, hund, jul 2010, post 6, Tone. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s